Çdo vajzë dëshiron të jetë një yll i kinemasë në ditën e saj të dasmës, pra pse mos të shikojnë për frymëzim nga skenat më ikonike të dasmave nëpër filma? Momentet më të paharrueshme të komedive romantike janë, me padyshim, kur personazhët tanë të preferuar martohen në mënyra të adhurueshme, të ekzagjëruara dhe të papritura.

Më poshtë kemi përpiluar një listë të fustaneve të nusërisë më ikonik në historinë e filmave të cilët me siguri do t’ju pëlqejnë. Dhe nëse nuk jeni martuar ende, ata madje mund t’ju frymëzojnë kur të vijë koha për të zgjedhur fustanin e përsosur për ditën tuaj të veçantë!

ARTIKUJ TË NGJASHËM
Fustani i nuses

Nuset e ardhshme duhet t’i kushtojnë shumë vëmendje fustaneve më të mira të big screen dhe jo vetëm për nostalgji: stili, gjithashtu, mund t’ju shërbejë si një burim frymëzimi.

Klikoni në foto për më shumë detaje.

Kush nga këta është fustani i dasmës që preferoni? Po filmat, a i keni parë të gjithë?

Photo credits: FROM THE WEB

© Të gjitha të drejtat e rezervuara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s