Fustani i nuses: një ëndërr për shumë vajza që duan të ndihen si princesha të vërteta !

Në çdo komedi që respektohet, herët a vonë do të takojmë një martesë në rrugën tonë: përfundimi i lumtur që presim, paktin e fshehtë që nënshkruajmë sa herë që vendosim të fillojmë vizionin e një serial të ri televiziv.

Kjo ndodh në The Big Bang Theory, në How I Met Your Mother si dhe në filma të tjerë të panumërta: happy ending që presim dhe shumë shpesh kërkojmë të shohim të riprodhuar në ekran. Qeshim shumë dhe emocionohemi po aq shumë, dhe siç na kanë mësuar përrallat, është martesa ajo që ndikon në mbërritjen e kulmit të dashurisë që na ka shoqëruar deri në atë moment.

Sidoqoftë, jo të gjithë filmat kanë patur të njëjtën vëmendje në detajet dhe shumë shpesh janë kostumet ata që kanë humbur më shumë. Nëse nuk janë pika e fortë rreth së cilës vërtitet e gjithë seria, rrobat katandisen në një aksesor të thjeshtë.

Filmat dhe serialet televizive kanë përfaqësuar gjithmonë imazhet më të pasura nga të cilat mund të frymëzohen nuset e ardhshme, por disa prej këtyre fustane nusërie do të bënin që të dashurit më besnikë t’ja mbathnin me vrap nga altari 😁

ARTIKUJ TË NGJASHËM
15 fustane nusërie në filma

Në prezantimin slideshow më poshtë do të gjeni 10 fustanet e nusërisë më të shëmtuar të ekranit:

Marie (Carrie Fisher) – When Harry Met Sally
Robin (Cobie Smulders) – How I Met Your Mother
Amy (Mayim Bialik) – The Big Bang Theory
Sophie (Jennifer Coolidge) – 2 Broke Girls
Carrie (Andie MacDowell) – Four Weddings and a Funeral
Bella (Kristen Stewart) – Twilight
Joy (Cameron Diaz) – What Happens in Las Vegas
Arizona (Jessica Capshaw) e Callie (Sara Ramirez) – Grey’s Anatomy
Giselle (Amy Adams) – Enchanted
Beatrix (Uma Thurman) – Kill Bill

Credits: FROM THE WEB

A do të kishit guxim ti vishnit ata?

Cover photo credits: FROM THE WEB

© Të gjitha të drejtat e rezervuara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s