Një tortë jo vetëm që duhet të jetë e mirë dhe e shijshme për t’u ngrënë, por duhet të jetë edhe e bukur për t’u parë. Me pak fjalë duhet të jetë mbresëlënëse!

Ky është një rregull që vlen mbi të gjitha për tortat e bëra për ceremonitë më të rëndësishme: nga ditëlindjet tek përvjetorët, duke kaluar pa dyshim nga ceremonitë e shumëpritura të dasmës.

Ne kemi mbledhur për ju disa nga tortat martesore më absurde, qesharake, të pabesueshme dhe të pasuksesshme: e pamundur mos ti vëreni ato, a jeni dakord?

1. TAMAM SI E DËSHIRONIN

2. PARASHIKIME MBI JETËN E ARDHSHME TË ÇIFTIT

3. SA KRIJIMTARIIIII

4. NUK MUND TË THUHET SE NUK KANË PASUR IMAGJINATË

5. JANË LODHUR PA FILLUAR AKOMA

6. PASTIÇERI ËSHTË PËRKUSHTUAR GOXHA!

7. KJO ËSHTË ME TË VËRTET CLASS

8. SUPOZOHEJ TË ISHTE NJË TORTË E PËRSOSUR

9. TORTË VËRTET E DISKUTUESHME

10. FIKS FARE

CreditsREDDIT

© Të gjitha të drejtat e rezervuara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s