Punonjësja e saj martohet, avokatja i dhuron një ‘ndarje’ falas.


Kjo është dhurata unike e martesës nga ana e një avokate nga Kaserta (Itali) ndaj avokates praktikante që punon në studion e saj.

Avokatja Karmen Posillipo i ka dhuruar Françeskës, punonjëses të saj, një kupon për një ndarje falas që ka vlerë për 3 vjet. Padyshim ky është një provokim me të cilin avokatja donte të nënvizonte tendencën për rritjen e ndarjeve në tre vitet e para të martesës. “Nëse kjo martesë i kalon tre vjet – thotë profesionistja me një buzëqeshje – unë do ta shndërroj kuponin në para”.

“Unë e bëra këtë – shkruan Karmen Posillipo – pak për të ekzorcizuar, pak për argëtim dhe gjithashtu për bestytni”, sepse, shton avokatja, “kostoja e përfundimit të një martese shkatërron çdo familje, kështu që mendohuni mirë para se të përdorni këtë kupon. Urimet më të mira”.

Credits: UNSPLASH

PO JU, SI DO TA KISHIT PRITUR NJë DHURATë Të TILLë?

Cover photo credits: PINTEREST

Artikulli origjinal i HUFFINGTONPOST, i përkthyer dhe përshtatur nga dasmaandco.

© Të gjitha të drejtat e rezervuara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s