Allure Bridals paraqet një linjë me fustane nusërie të frymëzuar nga Disney që do t’ju bëjnë të ndiheni si një princeshë e jetës reale.

Shumë nuse ëndërrojnë të duken si një princeshë në ditën e martesës së tyre. Allure Bridals dhe Disney po e bëjnë këtë ëndërr një realitet me dy koleksione të fustaneve të dasmës të frymëzuar nga princeshat e Disney.

Çdo fustan është krijuar duke patur parasysh një princeshë specifike në mendje. Ariel, Aurora, Belle, Jasmine, Hirushja, Pocahontas, Tiana, Rapunzel dhe Borëbardha kanë të gjitha një fustan në koleksionin Disney Fairy Tale Weddings, të cilët pasqyrojnë historitë e tyre ashtu si dhe stilin.

Ja disa nga modelet e fustaneve të nusërisë të frymëzuara nga Disney ⬇

ariel – sirena e vogel

aurora – bukuroshja e fjetur

belle – bukuroshja DHE BISHA

HIRUSHJA

JASMINE – ALADINI

POCAHONTAS

RAPUNZEL

borëbardha

tiana – princesha dhe bretkosa

Photo credits: ALLURE BRIDALS

Kush është princesha juaj Disney e preferuar? 👸

Cover photo credits: ALLURE BRIDALS

© Të gjitha të drejtat e rezervuara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s