Me këtë postim kemi dëshirë të organizojmë mbrëmjet tuaja të ardhshme, ndërsa shtriheni mbi divan me kokoshka dhe shikoni një film të bukur së bashku.

Ka shumë filma që kanë si temë kryesore dasmat dhe ne kemi zgjedhur disa prej tyre për ju, ata që mendojmë se do t’ju argëtojnë më shumë dhe që do t’ju bëjnë të qeshni në lidhje me këtë botë “ çmendur” që vërtitet rreth martesës.

LE SENS DE LA FêTE

E fillojmë me këtë film i cili është i preferuari nga weddingplanners. Ai tregon prapaskenat e një martese, në të cilën keqkuptimet dhe shpërqendrimet u japin jetë situatave tragjike-komike që do t’ju bëjnë të qeshni nga fillimi në fund. Ndaluar për bashkëshortët (burrat) që e marrin veten shumë seriozisht (shikojeni dhe do ta kuptoni). 😉

Photo from the Web

TABLE 19

Një komedi në të cilën Eloise merr pjesë në dasmën e motrës së ish të dashurit të saj, nga e cila supozohej se ishte shoqëruese e nuses. Ajo e gjen veten të ulur në tryezën e të “padëshiruarve” të cilët, pasi zbulojnë se nuk janë të mirëpritur, vendosin ta shijojnë ditën me stil.

Photo from the Web

bridesmaids

Lillian fejohet me një bankier të pasur dhe i pyet shoqes të saj Annie t’i organizoj dasmën dhe të jetë një nga shoqërueset e saj. Por zilia dhe xhelozia midis shoqërueseve të nuses rrezikojnë të prishin ditën e dasmës të Lillian.

Photo from the Web

BRIDE WARS

Çfarë do të ndodhte nëse ju dhe shoqja juaj e ngushtë do të konkurronit për vendndodhjen tuaj të ëndrrave për tu martuar në të njëjtën ditë?
Kjo është ajo që do të zbulojnë dy protagonistet e kësaj komedie, të cilat do të kalojnë nga mikesha të ngushta në armike, pa u ndalur para asgjëje për të arritur qëllimin e tyre. Përkundër kësaj, ju do të vini re dy mënyra të ndryshme të jetesës dhe ndjenjës së ditës së dasmës.

Photo from the Web

my big fat greek wedding

Nuk mund mos ta keni parë kurrë! Një vajzë me origjinë greke dhe një profesor amerikan dashurohen dhe vendosin të martohen, por së pari ata duhet të merren me familjen e saj, e cila do vë në provë dhëndrin e ardhshëm për të respektuar traditat e origjinës së tyre.

Photo from the Web

MAMMA MIA!

Filmi është xhiruar në Greqi, ku një vajzë dëshiron të njohë babanë e saj para se të shkojë në altar. Për këtë arsye, ajo fton tre baballarët e mundshëm pa dijeninë e nënës. Në momentin që mamaja e saj zbulon se çfarë ka bërë (shikoni filmin për ta zbuluar 😉)… rekomandohet shumë për dashamirësit e komedive muzikore!

Photo from the Web

SEX AND THE CITY (the movie)

Për gjithë ata njerëz që dëshirojnë shumë të martohen në New York, ky film është një domosdoshmëri për të parë. Por jo vetëm kaq, ndër veshjeve të stilistëve dhe luksit të shfrenuar, ndjenjat e vërteta zënë vendin që meritojnë.

Photo from the Web

Edhe nëse nuk do të jenë filma që do të ndryshojnë jetën tuaj, ata do t’ju bëjnë të buzëqeshni dhe nëse e vini re, të gjithë kanë një karakteristikë të përbashkët: ndodhin të gjitha llojet e gjërave por në fund gjithçka zgjidhet në mënyrën më të mirë.

… dhe të gjithë jetuan të lumtur përgjithmonë ! 💗

Na thoni më poshtë kush nga këta është filmi juaj i preferuar 👇

Cover photo credits: PHOTO FROM THE WEB

© Të gjitha të drejtat e rezervuara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s