“Unaza e marteses vihet ne gishtin e unazes te majt sepse ai eshte gishti i vetem qe ka nje vene e cila lidhet direkt me zemren.” – Unknown

URIME TE PERZEMERTA !

Nëse keni arritur këtu, kjo do të thotë se keni gjetur njeriun me të cilin vendosët të kaloni pjesën tjetër të jetës tuaj.

Atëherë, së pari, dëshirojmë t’ju urojmë dashuri dhe sukses martesën tuaj. Të plakeni së bashku, të lumtur dhe në harmoni.

Dasma&Co. do të gjeni shumë shkrime të dobishme dhe vendimtare për të organizuar sa më mirë ditën më të bukur të jetës tuaj. Ne ju këshillojmë të lexoni të gjitha artikujt tek faqja BLOG në mënyrë që të merrni sa më shumë informacione të nevojshme për të filluar përgatitjen e dasmës tuaj të veçantë.

Ju urojmë lundrim të këndshëm ! 😊