Koleksioni 2021 për dhëndurët e ardhshëm

Panairet, eventet ndërkombëtare dhe Bridal Week në të gjithë botën janë shtyrë për shkak të pandemisë. Është gjatë këtyre rasteve që stilistët paraqesin koleksionet e tyre. Në mungesë të tyre, dizajnerët kërkuan të gjenin hapësira të ndryshme ku të ekspozonin kostumet e tyre për dhëndurët e ardhshëm 2021. Disa vendosën të tregonin një pjesë të…

Beauty routine për dhëndrin e ardhshëm

Në ditën e dasmës do të duhet të dukesh i përsosur, si gruaja jote e ardhshme. Ndërsa ajo është e zënë me një mijë angazhime mes estetistes dhe provat e makijazhit, dijeni që ekziston një rutinë bukurie edhe për dhëndrin e ardhshëm. Trupi juaj mund të vuajë nga stresi paramartesor, kështu që është mirë të…

Kostumi i dhëndrit

Më në fund e propozuat dashurin e zemrës dhe mezi po prisni të përjetoni ditën e martesës tuaj të paharrueshme? Erdhi momenti të filloni edhe ju kërkimin e të gjithë atyre detajeve që do ta bëjnë ditën tuaj të dasmës vërtet të veçantë. Nga këndvështrimi i stilit, dita e dasmës nuk ka vetëm një protagonist.…