Udhëzues për blerjen e unazës së dasmës

Është e rëndësishme që të zgjidhni unazën e martesës të duhur sepse ajo do t'ju shoqëroj në përditshmërinë tuaj, përgjithmonë! Në organizimin e një martese ka disa raste ku zgjedhja lidhet me secilin nga bashkëshortët dhe është individuale, dhe ka raste të tjera në të cilat çifti duhet të mbizotërojë. Zgjedhja e fustanit së dasmës,…

9 këshilla për një planifikim pa stres

Stresi paramartesor mund të jetë një gjendje e pakëndshme që, në shumë raste, mund të dëmtojë qetësinë e bashkëshortëve në momentet që i paraprijnë ditës së madhe! Kur flasim për stresin paramartesor, i referohemi një sërë ndjenjash pozitive dhe negative që mund të përfaqësojnë gjithashtu një pengesë për ata që duhet të martohen, duke krijuar…

9 ide për të festuar Shën Valentinin

Dita e Shën Valentinit u ofron të dashuruarve shumë mënyra për të shprehur ndjenjat e tyre. Ne në Dasma&Co. kemi menduar disa ide romantike për të festuar 14 Shkurtin. Kush e di, mbase një nga këto do t'ju frymëzojë! Në të gjithë botën, njerëzit festojnë ditën e Shën Valentinit duke dhuruar dashuri atyre që duan…

7 ide për një propozim të përsosur

T’i kërkosh dikujt dorën është ndoshta pyetja më e rëndësishme që do të bësh ndonjëherë! Sidoqoftë, nuk është e lehtë dhe presioni për të krijuar një propozim perfekt nuk ka qenë kurrë më i lartë. Të shkuara janë ditët ku mjaftonte një propozim i thjeshtë! Trendi për propozime krijuese, ekstravagante dhe origjinale është në rritje,…

10 mënyra origjinale të shpallni fejesën tuaj !

Urime të përzëmërta për fejesën tuaj! Fejesa është një pikëfillim i jashtëzakonshëm që hap një kapitull të rri të jetës tuaj. Prandaj propozimi duhet bërë tamam sepse ai do ngelet përgjithmonë në kujtimet tuaja më të çmuara.Pas tronditjes, lotëve dhe eksitimit erdhi koha për të ndarë lajmin kaq emocionues me të gjithë botën. Por si…