Kostumi i dhëndrit dhe gjithçka që lidhet me pamjen e tij janë më pak të komplikuara sesa faktorët që ndikojnë në shfaqjen e nuses. Gjithsesi edhe ai ka rëndësin e vetë, me gjithë nusen është protagonisti i kësaj dite kaq kuptimplotë.

Na ndiqni për të zbuluar këshillat që do t’ju ndihmojnë të dukeni ‘’al top’ të pamjes tua.

Për detaje të metejshme vazhdoni të na lexoni këtu. Seleksjononi kategoritë për të gjetur artikujt që ju interesojnë më shumë.