Kush janë dhe si zgjidhen aksesorët e nuses

Zgjedhja e fustanit së dasmës është pjesa që preferon çdo nuse e ardhshme kur organizon ditën e madhe. Por është po aq e rëndësishme edhe zgjedhja e aksesorëve të duhur. Në fakt, çdo fustan përfaqëson esencën e nuses, stilin e saj, kështu që çdo aksesor duhet të zgjidhet me shumë kujdes dhe vëmendje, për të…