Beauty routine për nusen e ardhshme

Para ditës së dasmës ka shumë detaje për të menduar që shkojnë nga zgjedhja e fustanit tek lulet, por është gjithashtu e rëndësishme të planifikoni rutinën e bukurisë: nga provat e make-up dhe modelimit të flokëve te trajtimet e fytyrës dhe trupit, duke kaluar nëpër disa seanca tek dentisti. Por kush janë trajtimet thelbësore të…

Beauty routine për dhëndrin e ardhshëm

Në ditën e dasmës do të duhet të dukesh i përsosur, si gruaja jote e ardhshme. Ndërsa ajo është e zënë me një mijë angazhime mes estetistes dhe provat e makijazhit, dijeni që ekziston një rutinë bukurie edhe për dhëndrin e ardhshëm. Trupi juaj mund të vuajë nga stresi paramartesor, kështu që është mirë të…