15 fustane nusërie në filma

Çdo vajzë dëshiron të jetë një yll i kinemasë në ditën e saj të dasmës, pra pse mos të shikojnë për frymëzim nga skenat më ikonike të dasmave nëpër filma? Momentet më të paharrueshme të komedive romantike janë, me padyshim, kur personazhët tanë të preferuar martohen në mënyra të adhurueshme, të ekzagjëruara dhe të papritura.…