Si ka lindur festa e Shën Valentinit?

Çdo vit, në 14 Shkurt, të dashuruarit nga e gjithë bota shkëmbejnë çokollata, lule dhe dhurata për të festuar ditën më romantike të vitit: ditën e Shën Valentinit. Kremtohet në pjesën më të madhe të botës, madje fshehtasi festohet edhe në vendet ekstremiste ku konsiderohet i paligjshëm, ndërsa është një realitet i konsoliduar sidomos në…

9 ide për të festuar Shën Valentinin

Dita e Shën Valentinit u ofron të dashuruarve shumë mënyra për të shprehur ndjenjat e tyre. Ne në Dasma&Co. kemi menduar disa ide romantike për të festuar 14 Shkurtin. Kush e di, mbase një nga këto do t'ju frymëzojë! Në të gjithë botën, njerëzit festojnë ditën e Shën Valentinit duke dhuruar dashuri atyre që duan…