Shndërroni dasmën tuaj në një ditë vërtet të veçantë

Jeni të dy adhurues të një filmi apo të një sage? A keni menduar ndonjëherë të organizoni dasmën tuaj sipas këtij pasioni? Çiftet që do t'ju tregojmë më poshtë e kanë realizuar atë! Për ta bërë ditën e tyre të dasmës të paharrueshme, ata kanë organizuan një martesë me temë, duke përfshirë edhe mysafirët në…

Dekori i dasmës me tullumbace

Secili prej nesh kur mendon për dekorin e dasmës ka në mendje zbukurimin klasik me lule që sigurisht është i domosdoshëm për çdo event. Por ekziston një lloj tjetër dekorimi që ka një impakt të rëndësishëm: flasim për tullumbacet. Në imagjinatën kolektive, tullumbacet mund të jenë pak fëmijërore, por në të vërtetë tashmë është e…

Dasmë në dhjetor: frymëzime në temë me Krishtlindjet

Të martohesh për Krishtlindjet është padyshim magjike!Tradicionalisht, Krishtlindja është një festë për ta kaluar në shoqërinë e të dashurve, të rrethuar nga qetësia dhe ngrohtësia e familjes. Po sikur kësaj feste ti shtohej edhe një kremtim tjetër? Përfitoni nga atmosfera tipike e kësaj periudhe kur organizoni dasmën tuaj! Në dhjetor, gjithçka mban erë të mirë…

Halloween wedding

Për adhuruesit e zhanrit horror, ideja për një dasmë origjinale është të martohesh në ditën e Halloween. Në kohët e fundit 31 Tetori po bëhet një datë mjaft e njohur për dasmat në vjeshtë. Nëse keni zgjedhur të celebroni dasmën tuaj për Halloween, nuk do të dini çfarë të zgjidhni më para me idetë e…