Fustanet e nusërisë të frymëzuar nga Disney

Allure Bridals paraqet një linjë me fustane nusërie të frymëzuar nga Disney që do t'ju bëjnë të ndiheni si një princeshë e jetës reale. Shumë nuse ëndërrojnë të duken si një princeshë në ditën e martesës së tyre. Allure Bridals dhe Disney po e bëjnë këtë ëndërr një realitet me dy koleksione të fustaneve të…