7 ide për një propozim të përsosur

T’i kërkosh dikujt dorën është ndoshta pyetja më e rëndësishme që do të bësh ndonjëherë! Sidoqoftë, nuk është e lehtë dhe presioni për të krijuar një propozim perfekt nuk ka qenë kurrë më i lartë. Të shkuara janë ditët ku mjaftonte një propozim i thjeshtë! Trendi për propozime krijuese, ekstravagante dhe origjinale është në rritje,…

10 mënyra origjinale të shpallni fejesën tuaj !

Urime të përzëmërta për fejesën tuaj! Fejesa është një pikëfillim i jashtëzakonshëm që hap një kapitull të rri të jetës tuaj. Prandaj propozimi duhet bërë tamam sepse ai do ngelet përgjithmonë në kujtimet tuaja më të çmuara.Pas tronditjes, lotëve dhe eksitimit erdhi koha për të ndarë lajmin kaq emocionues me të gjithë botën. Por si…