7 filma që duhet të shikoni nëse martoheni së shpejti

Me këtë postim kemi dëshirë të organizojmë mbrëmjet tuaja të ardhshme, ndërsa shtriheni mbi divan me kokoshka dhe shikoni një film të bukur së bashku. Ka shumë filma që kanë si temë kryesore dasmat dhe ne kemi zgjedhur disa prej tyre për ju, ata që mendojmë se do t'ju argëtojnë më shumë dhe që do…

15 fustane nusërie në filma

Çdo vajzë dëshiron të jetë një yll i kinemasë në ditën e saj të dasmës, pra pse mos të shikojnë për frymëzim nga skenat më ikonike të dasmave nëpër filma? Momentet më të paharrueshme të komedive romantike janë, me padyshim, kur personazhët tanë të preferuar martohen në mënyra të adhurueshme, të ekzagjëruara dhe të papritura.…