Martesa juaj është në krizë? Zgjidhja është një ilaç

Në Shtetet e Bashkuara, dy eskpertë po diskutohen për shkak të zgjedhjes që kanë gjetur për çiftet në krizë. Ata thonë se, për t’ju shmangur divorcit, duhet të merren ilaçet e duhura. Shtetet e Bashkuara kanë një predispozicion shumë të lartë për të prodhuar risi, veçanërisht të nxjerra nga hulumtimi shkencor, dhe esetë e botuara…