Një dhuratë martesore e çuditshme

Punonjësja e saj martohet, avokatja i dhuron një 'ndarje' falas. Kjo është dhurata unike e martesës nga ana e një avokate nga Kaserta (Itali) ndaj avokates praktikante që punon në studion e saj. Avokatja Karmen Posillipo i ka dhuruar Françeskës, punonjëses të saj, një kupon për një ndarje falas që ka vlerë për 3 vjet.…

Itali: celebrimi i parë martesor në makinë

Itali: 130 dasmorë, të gjithë së bashku, të gjithë të ndarë. Si? Falë dasmës në makinë. U desh gjithë imagjinata e Giulia Florian dhe Paolo Bavaresco, të dy 31 vjeç, nga Treviso, për të organizuar celebrimin e parë martesor, tërësisht në modalitetin drive-in. 56 makina të parkuara dhe një duzinë kamerierësh të cilët shpërndanin gota…