Fotografitë më të bukura të martesës gjatë pandemisë

Pandemia e koronavirusit ka ndryshuar shumë mënyrën tonë të jetesës, ka ndryshuar zakonet tona dhe nganjëherë ka vendosur ekzistencën tonë në pritje. Ne u mësuam me video konferencat, hoqëm dorë nga udhëtimet për të cilat kishim dhënë depozitën dhe na u desh të shtyjmë dasmat dhe çdolloj event tjetër. Sidoqoftë, dikush nuk donte të priste…