10 filma dashurie që duhet absolutisht të shikoni

Era e ftohtë jashtë dritares, një filxhan çokollatë e nxehtë në dorë, dritat në pemën e Krishtlindjes ... Çfarë mungon për të ngrohur atmosferën? Një film dashurie ku protagonistët martohen në periudhën magjike e Krishtlindjeve! Ne kemi zgjedhur 10 filma dashurie të pashmangshme për ti parë të përqafuar nën batanije. Nuk ka Krishtlindje pa një…

Dasmë në dhjetor: frymëzime në temë me Krishtlindjet

Të martohesh për Krishtlindjet është padyshim magjike!Tradicionalisht, Krishtlindja është një festë për ta kaluar në shoqërinë e të dashurve, të rrethuar nga qetësia dhe ngrohtësia e familjes. Po sikur kësaj feste ti shtohej edhe një kremtim tjetër? Përfitoni nga atmosfera tipike e kësaj periudhe kur organizoni dasmën tuaj! Në dhjetor, gjithçka mban erë të mirë…