Martesat VIP që u shtynë për shkak të Covid-19

Nuk është e lehtë të jesh një çiftë në prag të martesës në këtë 2020: shumë nga dasmat që ishin planifikuar për në pranverë/verë janë shtyrë për shkak të koronavirusit. Kjo ka ndodhur edhe me VIP-at, të cilët hoqën dorë nga festimet dhe e anuluan – për momentin – dasmën e tyre. Në fakt, shumë…