Guestbook si një vepër arti

Libri i të ftuarve (guestbook) zakonisht është në formën e një libri ku mysafirëve ju jepet mundësia të lënë një dedikim për nusen dhe dhëndrin ... ose thjesht një nënshkrim që i kujton çiftit se dhe ata morën pjesë ne dasmë. Por si ka lindur libri i të ftuarve dhe cili është kuptimi i tij?…