Transformimi i nuseve pas grimit

Arbër Bytyqi është një make-up artist dhe beauty influencer nga Kosova. Arbëri ka pak vite që ka filluar profesionin e tij por grimin e ka pasur qejf që kur ishte i vogël, kur përdorte produktet e mamasë së vet. Shpesh në kanalet e tij sociale publikon fotografi të nuseve që i drejtohen për grimin e…