Classic Blue: ngjyra Pantone® për vitin 2020

Pantone® Color Institute ka dekretuar cila do të jetë ngjyra e vitit 2020 dhe ne të Dasma&Co. po ju sugjerojmë se si mundet ta përdorni në organizimin e martesës tuaj. Këtë vit PANTONE® ka zgjedhur ngjyrën Classic Blue: një nuancë elegante, relaksuese dhe mahnitëse. Një ngjyrë e thjeshtë që kujton qiellin në muzgun e mbrëmjes, që…