Pantone® shpall ‘çiftin’ e ngjyrave 2021

Pas vitit 2020 si ai që kemi jetuar të gjithë, doza e kromoterapisë për vitin e ri është e dyfishtë dhe kështu që një ngjyrë e modës nuk mjafton, por duhen të paktën dy, sigurisht: bashkimi bën fuqinë! Kjo është ajo që mendoi Pantone® Color Institute, akademia amerikane e ngjyrave, me gamën e kombinimeve të…