Dasma e fshehtë e princeshës Beatrice

Të premten në mëngjes, 17 korrik, në orën 11, në Royal Chapel of All Saints, princesha Beatrice – mbesa 31 vjeçare e Mbretëreshës Elizabeth dhe vajza e Princ Andrew - shkoj në altar me të fejuarin e saj italian, Edoardo Mapelli Mozzi. Credits: INSTAGRAM beatriceandeugenie.ofyork Fillimisht dasma ishte caktuar për në 29 maj por çifti…