7 ide për një propozim të përsosur

T’i kërkosh dikujt dorën është ndoshta pyetja më e rëndësishme që do të bësh ndonjëherë! Sidoqoftë, nuk është e lehtë dhe presioni për të krijuar një propozim perfekt nuk ka qenë kurrë më i lartë. Të shkuara janë ditët ku mjaftonte një propozim i thjeshtë! Trendi për propozime krijuese, ekstravagante dhe origjinale është në rritje,…