Pantone® shpall ‘çiftin’ e ngjyrave 2021

Pas vitit 2020 si ai që kemi jetuar të gjithë, doza e kromoterapisë për vitin e ri është e dyfishtë dhe kështu që një ngjyrë e modës nuk mjafton, por duhen të paktën dy, sigurisht: bashkimi bën fuqinë! Kjo është ajo që mendoi Pantone® Color Institute, akademia amerikane e ngjyrave, me gamën e kombinimeve të…

Classic Blue: ngjyra Pantone® për vitin 2020

Pantone® Color Institute ka dekretuar cila do të jetë ngjyra e vitit 2020 dhe ne të Dasma&Co. po ju sugjerojmë se si mundet ta përdorni në organizimin e martesës tuaj. Këtë vit PANTONE® ka zgjedhur ngjyrën Classic Blue: një nuancë elegante, relaksuese dhe mahnitëse. Një ngjyrë e thjeshtë që kujton qiellin në muzgun e mbrëmjes, që…