10 torta martesore ekstravagante dhe absurde

Një tortë jo vetëm që duhet të jetë e mirë dhe e shijshme për t'u ngrënë, por duhet të jetë edhe e bukur për t'u parë. Me pak fjalë duhet të jetë mbresëlënëse! Ky është një rregull që vlen mbi të gjitha për tortat e bëra për ceremonitë më të rëndësishme: nga ditëlindjet tek përvjetorët,…