‘Viti’ i mjaltit në Maldive në 2021-in

Imagjinoni të keni mundësinë të jetoni një vit të plotë në Maldive në një resort luksoz, të shërbyer në çdo aspekt, por me koston ditore të një hoteli me dy yje. Kjo është iniciativa e Anantara Veli Maldives Resort, rreth 30 kilometra nga kryeqyteti Malé, e cila ofron një formulë interesante me një çmim fiks…

5 destinacione ekzotike për muajin e mjaltit

Muaji i mjaltit është udhëtimi më i rëndësishëm dhe më i përzemërti, kujtimi i të cilit mbetet përgjithmonë. Duhet të organizohet me mençuri dhe me përvojën që vjen nga njohja e drejtpërdrejtë e vendeve dhe mundësive që ofrojnë, duke ndjekur shijen dhe nevojat e çiftit të porsamartuar. Organizimi i martesës është mjaft stresues. Kurajo të…