Këpucët e nuses: si të zgjidhni modelin perfekt!

Të dashura nuse të ardhshme, sot po flasim për një nga aksesorët më të preferuar nga vajzat: këpucët! Si të zgjidhni ato të duhurat për një event të rëndësishëm? Sigurisht, gjithmonë do të duhet ti referoheni stilit që keni zgjedhur dhe fustanit të ëndrrave tuaj. Pikërisht për t'ju ardhur në ndihmë në këtë zgjedhje jo…